Platforma online

Accesul on-line are urmatoarele beneficii pentru proprietari:

 

Acces la informatie

Ofera posibilitatea vizualizarii: lista de plată, modul de repartizare a cheltuielilor, facturi care au intrat în componenţa listei de plată, registre de fonduri, state de salarii, documente – actele asociaţiei de proprietari, contractele încheiate, deciziile comitetului şi hotărârile adunării generale.

Utilitati

Oferă posibilitatea introducerii indexului pentru consumul de apa, consultarea valorilor înregistrate în lunile precedente. Administraţia stabileşte un interval în care să se facă citirea (ex: între 1 şi 5 ale fiecărei luni) iar utlizatării vor fi notificaţi prin email în momentul în care începe sau se încheie perioada respectivă.

Metode de plata

Ofera posibilitatea proprietarilor să-şi plătescă întreţinerea folosind orice card bancar Visa, Visa Electron, MasterCard sau Maestro, sistemul oferă protecţie prin 3D Secure, prin transfer bancar în contul asociației blocului.

Comunicare

Ofera posibilitatea transmiterii de sugesti, sesizari si reclamatii, care privesc activitatea administratorului, usurand comunicarea cu administratorul blocului, discuţii – permite dezbaterea unor subiecte între proprietarii care au conturi activate . Informări cu privire la afișarea listelor sau perioada de citire a indecsilor, transmise prin email.